Komplet dhomë gjumi Xhoja, Joya, 160/200, Lis sonoma | Vellea Home
Joya

Komplet dhomë gjumi 160/200 , Lis sonoma , 160/200

Komplet dhomë gjumi Xhoja 1
Komplet dhomë gjumi Xhoja 2
Komplet dhomë gjumi Xhoja 3
Komplet dhomë gjumi Xhoja 4
Komplet dhomë gjumi Xhoja 5
Komplet dhomë gjumi Xhoja 1_thumb
Komplet dhomë gjumi Xhoja 2_thumb
Komplet dhomë gjumi Xhoja 3_thumb
Komplet dhomë gjumi Xhoja 4_thumb
Komplet dhomë gjumi Xhoja 5_thumb
71997 L
46411 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Lis sonoma

Dorëzim : 15 ditë

Kompleti përfshin krevat dhe dollap me dyer rrëshqitëse. Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm 160/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – komplet standart. Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshek të dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse

Përmasa:

-Krevati: L164 B204,5 H90 cm.

-Dollapi: L180 B56 H195cm.

Materiale: melaminë e lustruar; dekor lis sonoma

Krevati dopio është i përshtatshëm për një dyshek të njëanshëm ose të dyanshëm me një zgarë krevati. Nëse zgjidhni opsionin me një dyshek të dyanshëm, ju rekomandojmë të blini një zgarë krevati me  lamella për shtratin, e cila do të kontribuojë në më shumë rehati dhe kënaqësi të gjumit. Korniza lejon që dysheku të "marrë frymë", gjë që është një kusht i rëndësishëm për ruajtjen e higjienës së mirë të përdoruesit. Dollapi me dy dyer rrëshqitëse ka një shpërndarje të brendshme të përshtatur për kërkesat dhe nevojat e shtëpive moderne. Për përdorim efikas të hapësirës së lirë nën dyshek, mund të blini edhe një mekanizëm ngritës me gaz. Kompleti i dhomës së gjumit Xhoja është bërë tërësisht nga melaminë e laminuar me origjinë dhe cilësi të çertifikuar, duke përmbushur standardet e larta europiane për ekologji dhe siguri.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Çmimi i treguar nuk përfshin dyshek. Në ilustrim krevati është me dyshek të njëanshëm.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 11

Paketa 1: 200/63/4 cm., pesha 22,5 kg.

Paketa 2: 189/57/4 cm., pesha 18,5 kg.

Paketa 3: 185/62/6 cm., pesha 24,5 kg.

Paketa 4: 93/58/8 cm., pesha 17,5 kg.

Paketa 5: 182/90/2 cm., pesha 17,5 kg.

Paketa 6: 182/90/2 cm., pesha 17,5 kg

Paketa 7: 167/94/4 cm., pesha 23 kg.

Paketa 8: 209/37/4 cm., pesha 16.8 kg.

Paketa 9: 182/49/3 cm., pesha 7,5 kg.

Paketa 10: 182/6/6 cm., pesha 3 kg.

Paketa 11: 182/6/6 cm., pesha 3 kg.

 

 

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni