Komplet dhomë gjumi Ontario për dyshek 160/200 | Vellea Home

Ontario

Komplet dhomë gjumi , Gri grafit + i bardhë , 160/200

123000 L
100900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Komplekti përmban krevat , dollap dhe komodinë (2 copë). Krevati është i përshtatshëm për dyshek të dyanshëm – 160/200 cm. Nuk mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek. Duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

 

·         Përmasa: krevat -  L256 B208 H92 cm., dollap - L200 B57 H202 cm., komodinë -  L46 B31 H18,5 cm.

·         Materiale: Melaminë e lustruar, xham

·         Dekor: gri grafit + i bardhë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  9

Paketa  1: 223/95/4.5 cm., pesha - 42 kg.

Paketa  2: 208/34/17.5 cm., pesha - 39kg.

Paketa  3: 100/37/7 cm., pesha - 14.5 kg.

Paketa  4: 210/62/5 cm., pesha -36 kg.

Paketa  5: 200/60/7 cm., pesha - 43 kg.

Paketa  6: 205/63/5 cm., pesha - 33 kg.

Paketa  7: 160/60/8 cm., pesha - 40 kg.

Paketa  8: 104/59/8 cm., pesha - 25 kg.

Paketa  9: 223/95/9 cm., pesha - 14 kg.

 

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni