Komplet dhomë gjumi Estela për dyshek 160/200 | Vellea Home

Estela

Komplet dhomë gjumi 160/200 , sonoma gri + shagre e bardhë , 160/200

128600 L
Ulje -29%
90199 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Kompleti përfshin krevat me komodina, dollap, komo.
Krevati është i përshtatshëm për dyshek të njëanshëm dhe të dyanshëm 160/200 cm.
Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – kompleti standart.
Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshek të dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.
Përmasa:
Krevat: L165 B204 H98 cm.
dollap: L180 B53 H203 cm.
Komo: L90 B45 H78 cm.
Komodinë: L50 B45 H36 cm.
Materiale: melaminë e lustruar
Dekore: lis sonoma gri + shagre e bardhë, pasqyrë, mbërthim doreza – flori i vjetër

Më shumë romanticitet, atmosferë dhe orë të këndshme ju garanton kompleti dhomë gjumi Estela. Mobilimi plot stil i dhomës së gjumit përfshin krevat, dollap, komo dhe komodina. Krevati është i përshtatshëm për dyshekë të njëanshëm dhe të dyanshëm me përmasa 160/200 cm. Sygjerojmë blerjen e kompletit të bazamentit prej HDF dhe mekanizëm ngritës për dyshekun. Bazamenti stabilizon më shumë krevatin dopio kundër përthithjes së diagonaleve, ndërsa mekanizmi me gaz ndihmon në përdorimin efikas dhe të lehtë të hapësirës poshtë dyshekut si qëllim për të mbajtur mbulesa, batanije etj. Mobiljet janë me mbulim me qëndrueshmëri të lartë dhe me sipërfaqe të lëmuar. Të gjitha materialet e përdorura janë të çertifikuara dhe të sigurta për shëndetin e njeriut.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Çmimi i treguar nuk përfshin dyshek.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i Paketave: 15

Paketa 1: 183/55/4,8 cm., pesha  23 kg.                 Paketa 2: 203,5/52,5/3,5 cm ., pesha  20,5 kg.

Paketa 3: 201,5/52,5/2,6 cm., pesha  17,5 kg.        Paketa 4: 90/53/6,4cm ., pesha  18,5 kg.

Paketa 5: 192/47/4,5cm., pesha  21 kg.                  Paketa 6: 192,5/47/4,5 cm ., pesha  21 kg.

Paketa 7: 40/10/10cm., pesha  1,5 kg.                    Paketa 8: 92,5/47/9,5 cm ., pesha  22 kg.

Paketa 9: 78,5/43,5/6,4 cm., pesha  12 kg.             Paketa 10: 52,5/4,7/8,5 cm ., pesha  9,5 kg.

Paketa 11: 52,5/4,7/8,5 cm., pesha  9,5 kg.            Paketa 12: 167/92,5/1,6 cm ., pesha  16 kg.

Paketa 13: 203,5/32,5/4,8 cm ., pesha  17,5 kg.     Paketa 14: 167/32,5/4,8 cm ., pesha  12 kg.

Paketa 15: 92,5/62,5/2,9 cm ., pesha  8,5 kg  .

 

Model Çmim për montim
Estela 9724.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni