Komplet dhomë gjumi Ariel | Vellea Home

Ariel

Komplet dhomë gjumi , lis sonoma + e bardhë me shkëlqim , 160/200

99900 L
67100 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Kompleti përfshin krevat me 2 komodina, dollap, komo. Krevati është i përshtatshëm për dyshekë të njëanshëm dhe të dyanshëm 160/200 cm. Mund të përdoret mekanizëm ngritës për dyshek – kompleti standart.
Nëqoftëse zgjidhni variantin me dyshekun e dyanshëm duhet të blini zgarë krevati me përmasat përkatëse.

·         Përmasa:

·         krevat - L164 B206 H30-94.5 cm.,

·         dollap- L160 B55 H218 cm.,

·         komo - L80 B43 H83 cm.

·         komodinë – L50 B38 H35 cm.

·         Materiale: melaminë e lustruar, dekor – lis sonoma + i bardhë me shkëlqim, lëkurë eko, e bardhë, mbushje – shkumë poliuretan T25/38

Kompleti dhomë gjumi Ariel përfshin një krevat të madh dhe të rehatshëm, një dollap multifunksional, një komo dhe komodina. Modeli ka një personalitet spektakolar që zgjon shqisat. Krevati është i përshtatshëm për dyshekë të njëanshëm dhe të dyanshëm me përmasa 160/200 cm. Ju rekomandojmë të blini një komplet HDF bazament dhe mekanizmi ngritës për dyshekun. Pjesa e poshtme gjithashtu stabilizon krevatin dopio kundër përdredhjes së diagonaleve, dhe mekanizmi i gazit ndihmon në përdorimin e lehtë dhe efikas të zonës nën dyshek për ruajtjen e jorganëve, batanijeve, etj. Mobiljet kanë një shtresë shumë rezistente me një sipërfaqe të lëmuar. Koka e krevatit është e veshur me lëkurë luksoze eko. Ajo plotëson në mënyrë të përkryer komoditetin e shtratit. Të gjitha materialet e përdorura janë të çertifikuara dhe të sigurta për shëndetin e njeriut.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj. Në çmimin e treguar nuk futet dyshek.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Çmimi i treguar nuk përfshin dyshek.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  17

Paketa 1: 220/63/4,5 cm., pesha23,3 kg.            Paketa 2: 87/67/8 cm., pesha21,2 kg.
Paketa 3: 176/49/4,5 cm., pesha14,5 kg.            Paketa 4: 220/63/4,5 cm., pesha23,3 kg.
Paketa 5: 87/67/8 cm., pesha21,2 kg.                 Paketa 6: 176/49/4,5 cm., pesha14,5 kg.
Paketa 7: 87/60/7 cm., pesha13,5 kg.                 Paketa 8: 170/98/6 cm., pesha27 kg.
Paketa 9: 211/40/6 cm., pesha17,2 kg.               Paketa 10: 84/50/7 cm., pesha12,7 kg.
Paketa 11: 84/50/6 cm., pesha9,7 kg.                 Paketa 12: 87/51/7 cm., pesha11,5 kg.
Paketa 13: 58/45/10 cm., pesha9,7 kg.               Paketa 14: 58/45/10 cm., pesha9,7 kg.
Paketa 15: 204/26/5 cm., pesha7,5 kg.               Paketa 16: 84/54/5 cm., pesha14 kg.
Paketa 17: 51/15/20 cm., pesha7,1 kg.

Model Çmim për montim
Ariel 10192.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni