Komodinë Velino | Vellea Home

Velino

Komodinë

Komodinë Velino 1
Komodinë Velino 2
Komodinë Velino 3
Komodinë Velino 4
Komodinë Velino 1_thumb
Komodinë Velino 2_thumb
Komodinë Velino 3_thumb
Komodinë Velino 4_thumb
9454 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L43 B41 H49 cm.

·         Konstrukt: dru halor masiv

·         Kurriz: MDF

·         Mbulesë: llak poliuretani pa ngjyrë

·         Mbërthim: doreza druri

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 40/50/10 cm., pesha  9 kg.

Mirëmbajtje: Sipërfaqet fshihen me peshqir të lagur. Nuk duhet të përdoren produkte dhe materiale pastrimi të cilat përmbajnë grimca gërryese.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni