Komodinë Livorno, e majtë, Livorno, Lis votan + e bardhë mat | Vellea Home
Livorno

Komodinë e majtë , Lis votan + e bardhë mat

Komodinë Livorno, e majtë 1
Komodinë Livorno, e majtë 2
Komodinë Livorno, e majtë 3
Komodinë Livorno, e majtë 4
Komodinë Livorno, e majtë 1_thumb
Komodinë Livorno, e majtë 2_thumb
Komodinë Livorno, e majtë 3_thumb
Komodinë Livorno, e majtë 4_thumb
14338 L
11433 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L60 B35 H100 cm.

·         Materiale: Melaminë e lustruar

·         *Në çmim është i përfshirë edhe ndriçimi LED

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave: 1

Paketa  1: 105/62/7 cm., pesha  24 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni