Komo Velino 104 | Vellea Home

Velino 104

Komo

premium
Komo Velino 104 1
premium
Komo Velino 104 2
premium
Komo Velino 104 3
premium
Komo Velino 104 4
premium
Komo Velino 104 5
Komo Velino 104 1_thumb
Komo Velino 104 2_thumb
Komo Velino 104 3_thumb
Komo Velino 104 4_thumb
Komo Velino 104 5_thumb
31765 L
26449 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Komo Velino me katër sirtarë.

·         Përmasa: L83 B49 H87 cm.

·         Konstrukt: Dru masiv halor, kurriz MDF.

·         Mbulesë: Llak poliuretani pa ngjyrë.

·         Mbërthim: Doreza masiv.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për shkak të karakterit të materialeve natyrale – dru masiv dhe rimeso, KA MUNDËSI TË KETË DEVIJIME NGA NGJYRA E ILUSTRUAR E PRODUKTIT dhe në tonalitetin e produkteve të ndryshme.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 90/50/20 cm., pesha 26 kg.

Mirëmbajtje: Sipërfaqet fshihen me peshqir të lagur. Nuk duhet të përdoren produkte dhe materiale pastrimi të cilat përmbajnë grimca gërryese.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni