Komo Vana 1 | Vellea Home

Vana 1

Komo , E bardhë + lis sonoma

Komo Vana 1 1
Komo Vana 1 1_thumb
27067 L
Ulje -27%
19591 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L150 B42 H85 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar.

·         Dekor: E bardhë + lis sonoma.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 156/47/9 cm., pesha 34 kg.

Paketa 2: 88/55/11 cm., pesha 26 kg.

 

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni