Komo Milo 1, Milo 1, Lis sonoma + e bardhë | Vellea Home
Milo 1

Komo , Lis sonoma + e bardhë

Komo Milo 1 1
Komo Milo 1 2
Komo Milo 1 1_thumb
Komo Milo 1 2_thumb
20518 L
Ulje -37%
12916 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L145 B38 H90 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar, dekor lis sonoma + i bardhë.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni