Komo Lukas 155 | Vellea Home

Lukas 155

Komo , lis artisan + i zi mat

Komo Lukas 155 1
Komo Lukas 155 2
Komo Lukas 155 1_thumb
Komo Lukas 155 2_thumb
24163 L
20269 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L155 B42 H88 cm.
Korpus: melaminë e lustruar
Dekor: lis artisan + i zi mat

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 96,5/94/54,4 cm., pesha 26 kg.
Paketa 2: 169,1/79/45 cm., pesha 30 kg.   

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni