Komo Evan | Vellea Home

Evan

Komo , Lis evok + Silk

Komo Evan 1
Komo Evan 2
Komo Evan 3
Komo Evan 4
Komo Evan 5
Komo Evan 6
Komo Evan 7
Komo Evan 1_thumb
Komo Evan 2_thumb
Komo Evan 3_thumb
Komo Evan 4_thumb
Komo Evan 5_thumb
Komo Evan 6_thumb
Komo Evan 7_thumb
22741 L
Ulje -44%
12607 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: 80 B43 H94 cm.

·         Materiale: Melaminë e lustruar, ngjyrë - Lis evok + Silk

Dizajni origjinal i komosë Evan del nga standartet e mobilimit. Pamja moderne e modelit i jep një vend të përshtatshëm në interior si në dhomën e ndenjes, ashtu dhe në dhomën e gjumit dhe në hyrje. Komoja Evan është e përpunuar nga melamina e lustruar e cilësisë më të lartë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 86/42/11 cm ., pesha 21,55 kg.

Paketa 2: 97/46/5 cm ., pesha 19 kg.

Paketa 3: 40/15/15 cm ., pesha 2,5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni