Komo Desio | Vellea Home

Desio

Komo , lis San Remo

premium
Komo Desio 1
premium
Komo Desio 2
premium
Komo Desio 3
Komo Desio 1_thumb
Komo Desio 2_thumb
Komo Desio 3_thumb
31024 L
25522 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L170 B42 H93 cm.
Korpus: Melaminë e lustruar

Dekor: Lis San Remo

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni