Komo Deos, Deos, Teksturë e bardhë + lime | Vellea Home
Deos

Komo , Teksturë e bardhë + lime

Komo Deos 1
Komo Deos 2
Komo Deos 1_thumb
Komo Deos 2_thumb
21814 L
16377 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L100 B42 H100 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI : Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 4

Paketa 1: 104/43/12 cm., pesha 30,9 kg.

Paketa 2: 104/41,5/8,5 cm., pesha 24,1 kg.

Paketa 3: 64,5/18,5/5 cm., pesha 3,4 kg.

Paketa 4: 101/7,5/2 cm., pesha 1 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni