Komo Aktiv | Vellea Home

Active

Komo , lis sonoma

Komo Aktiv 1
Komo Aktiv 2
Komo Aktiv 3
Komo Aktiv 1_thumb
Komo Aktiv 2_thumb
Komo Aktiv 3_thumb
19960 L
13039 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Përmasa: L70 B43 H90 cm.
Materiale: Melaminë e lustruar, doreza, këmbë PVC, udhëzues me rrota.

Komoja e madhe dhe moderne është një domosdoshmëri në çdo shtëpi moderne. Shpërndarja praktike dhe e përshtatshme me sirtarë do t'ju bëjë më të lehtë organizimin e sendeve tuaja personale dhe kujdesin për rendin në shtëpinë tuaj çdo ditë. Pamja moderne dhe elegante e modelit do të plotësojnë në mënyrë të përkryer mobiljet tashmë ekzistuese të interiorit. Sipërfaqet e veshjeve të përdorura janë të lëmuara, gjë që lehtëson mirëmbajtjen e tyre.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i Paketave: 3

Paketa  1: 89/50/9 cm., pesha 16,5 kg.
Paketa 2: 78/50/11 cm., pesha 18 kg.
Paketa 3: 40/15/15 cm., pesha 2,8 kg.  

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni