Kolltuk Vieri | Vellea Home

Vieri

Kolltuk , Rozë e hapur

36899 L
27900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L74 B81 H110 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

Relaksohuni plotësisht dhe shijoni komfortin e vërtetë në shtëpi me poltronin elegant dhe me shumë stil Vieri. Modeli ka forma të buta dhe të këndshme me përmasa optimale në mënyrë që të uleni rehat për një pushim të këndshëm. Kolltuku është i tapicuar me copë të cilësisë së lartë me sipërfaqe kadifeje të butë dhe të lëmuar në prekje.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 74/80/110 cm., pesha 28 kg.

 

Model
Vieri

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni