Kolltuk Simpli | Vellea Home

Simply

Kolltuk , Kaf

29400 L
Ulje -24%
22099 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L78 B71 H67 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan T 25/38, vatë 150 gr/m2

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, MDF

Kolltuku Simpli do ti japë shtëpisë tuaj akoma më shumë hijeshi, atmosferë dhe komfort. Kolltuku është i tapicuar me tekstil të serisë Daily – seri copash i klasit të parë, të cilat dallojnë me sipërfaqen prej kadifeje të ndjeshme dhe të këndshme në prekje.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 78/72/68 cm., pesha 27 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni