Kolltuk Margo | Vellea Home

Margo

Kolltuk , Bordo

36000 L
27600 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Bordo

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L73 B78 H112  cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazamenti – susta zig zag, shkumë poiluretan

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, kompensatë, metal

Gjeni vendin më të rehatshëm për ju në shtëpi dhe shijoni qetësinë e pushimit relakues. Kolltuku Margo do t'iu sigurojë komfort të pazëvendësueshëm, në mënyrë që të kaloni me humor të mirë çdo moment në rehatinë e shtëpisë. Silueta karakteristike  e kolltukut i jep stil dhe individualitet interiorit. Kolltuku është i tapicuar me copë të cilësisë së lartë me sipërfaqe të butë prej kadifeje dhe shumë të këndshme dhe të lëmuar në prekje.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  1

Paketa 1: 82/77/95 cm., pesha 15 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni