Kënd Zvezdelina | Vellea Home

Zvezdelina

Kënd , Kaf i hapur + lëkurë kafe

78800 L
Ulje -29%
55300 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L258 B170 H84 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 130/210 cm.

·         Materiale ballore: 1. Ndenjëset dhe jastëkët mbështetës – tekstil, poliestër 100%,(i treguar në kombinimet e ngjyrave)
 2. Korpus dhe mbështetëse – lëkurë eko

·         Tapiceria: shkumë poliuretan 10 cm. N25, vatë poliestre, dyshek – shkumë poliuretan 8 cm N25, vatë poliestre, bazament i tapicerisë – bazament i fortë

·         Konstrukti: dru masiv

·         Përparësi: *universal – i majtë ose i djathtë vendoset kur montohet, *sëndukë 2 copë, *mekanizëm tërheqës për dyshek

Komforti dhe dizajni me stil janë shumë lehtë të dallueshëmnë modele si divani kënd Zvezdelina. Konstrukti i divanit është i përpunuar nga materiale të zgjedhura me kujdes të cilat janë të forta dhe të besueshme – dru masiv dhe me shtresa, melaminë. Tekstili i përdorur për veshjen e tij është shumë i këndshëm në prekje (kadife) dhe ka gjithashtu tregues të shkëlqyer për qëndrueshmëri ndaj konsumimit, peeling resistence, si dhe qëndrueshmëri të ngjyrave. Materialet e tapicerisë – sfungjer dhe vatë janë me butësinë dhe elasticitetin e duhur, garanci për komfort të shkëlqyer. Mekanizmi i krevatit ka konstrukt prej krahësh metalikë të lyer me pluhur dhe faqe druri masiv, të cilat sigurojnë punën e tij pa problem për një kohë të gjatë. Sënduku për të mbajtur sende të ndryshme është me mekanizëm me sustë i cili lehtëson përdorimin e hapësirës posht ndenjëses tuaj.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 145/80/80 cm., pesha 62 kg.

Paketa 2: 170/80/80 cm., pesha 50 kg.

Paketa 3: 60/20/80 cm., pesha 10 kg

Paketa 4: 60/20/80 cm., pesha 10 kg.

Model Çmim për montim
Zvezdelina 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni