Kënd i zgjerueshëm Roli | Vellea Home

Roli

Kënd i zgjerueshëm , Bezhë e errët

87100 L
57599 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L260 B156 H75 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 130/205 cm.

·         Materiale ballore: tekstil seria Sahara

·         Tapiceri: sfungjer 2738, H10 cm, vatë poliestre 150 gr/m2, materiale tapicerie shtesë

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: universal (i majtë/i djathtë  vendoset kur montohet), funksioni krevat, sënduk, këllëfë me zinxhir të cilët hiqen

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 136/90/55 cm., pesha 48 kg.

Paketa 2: 144/81/43 cm., pesha 30 kg.

Paketa 3: 92/76/53 cm., pesha 27 kg.

Model Çmim për montim
Roli 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni