Kënd i zgjerueshëm Olen | Vellea Home

Olen

Kënd i zgjerueshëm , Grafit + bezhë

86299 L
Ulje -44%
48200 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L246 В162 H70 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 136/215 cm.

·         Materiale ballore: copë luksoze, poliestër

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan N2538 8 cm., vatë poliestre, bazament – susta zig zag

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *model universal, drejtimi majtas/djathtas jepen kur montohet, *funksioni gjumë – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja, *këllëfë me zinxhir, *sënduk – 1 copë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 143/95/58 cm., pesha 46 kg.

Paketa 2:181/71/70 cm., pesha 31 kg.

Paketa 3: 90/62/36 cm., pesha 22 kg.

Model Çmim për montim
Olen 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni