Kënd Morgan | Vellea Home

Morgan

Divan Kënd , Kaf , i djathtë

102700 L
Ulje -39%
62400 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 45 ditë

·         Përmasa: L242 В170 H75 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 135/195 cm.

·         Materiale ballore: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament – susta zig zag dhe rripa, mbushje – shkumë poliuretan, vatë poliestre

·         Konstrukti: dru masiv, dru me shtresa, novopanë

·         Përparësi: *funksioni gjumë – mekanizëm i cili tërheq dyshekun nga poshtë, *jastëkë të cilët kontrollohen në mënyrë që të keni komfort individual, *nëndyshek i tapicuar me material ballor, *arkë me mekanizëm ngritës

Sigurojini vetes komfort të klasit të parë dhe funksionalitet të pakrahasueshëm në përditshmërinë tuaj me divanin kënd Morgan. Pamja e tij me shumë stil dhe copa e cilësisë së lartë i japin një pamje moderne dhe të sofistikuar çdo interiori. Divani Morgan ka një pamje e cila shkon si në shtëpi ashtu dhe në hapësira zyre. Me atë çdo pushim do të kthehet në një kënaqësi të pakrahasueshme. Modeli Kënd është i pajisur me disa jastëkë me shkallë, mekanizëm praktik për krevat dhe për arkë të madhe. Ata e kthejnë divanin në një mobilje superfunksionale dhe bashkëkohore. Divani është i tapicuar me tekstil shumë të qëndrueshëm, me dendësi të shkëlqyer dhe me sipërfaqe të këndshme në prekje. Bazamenti elastik dhe mbushje me materiale shumë elastike me dendësinë e nevojshme formojnë tapicerinë e cila ofron komfort unik.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 133/95/80 cm., pesha 65 kg.

Paketa 2: 170/93/80 cm., pesha 54 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni