Kënd i zgjerueshëm Molier | Vellea Home

Molier

Kënd i zgjerueshëm , Grey Silk + gri , i djathtë

190900 L
91900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L270 В190 H95 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 128/205 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri: bazament – susta zig zag, mbushje – shkumë poliuretan 10 cm N25, vatë poliestre, materiale tapicerie shtesë

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksioni krevat – tërhiqet nëndysheku, *sënduk – mekanizëm ngritës

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 180/100/100 cm., pesha 83 kg.

Paketa 2: 195/95/100 cm., pesha 80 kg.

Model Çmim për montim
Molier 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni