Kënd Karino | Vellea Home

Karino

Divan Kënd i zgjerueshëm , Kaf

75499 L
55900 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kaf

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L239 B142 H71-83 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 127/203 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër seria Aura

·         Tapiceri/mbushje: rripa tapicerie, mbushje – shkumë poliuretan T25/38, vatë 150 gr/m2

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *universal – drejtimi vendoset kur montohet në vend, *funskioni krevat – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja, *sënduk– 1 copë, *këllëfë jastëkësh me zinxhir të cilët mund të hiqen.

Nëqoftëse iu mungon atmosfera dhe komforti i vërtetë, kur shtriheni të çlodheni, kushtoni vëmendje modelit Karino. Ky model i këndit të zgjerueshëm ofron shumë më shumë sesa është e nevojshmë në përditshmërinë tuaj. Divani ka pamje me shumë stil dhe funksionalitet të shkëlqyer, të cilat i japin vendin e vet si qendër të çdo shtëpie. Divani Karino është i tapicuar me copën luksoze të serisë Aura. Elasticiteti i rritur i mbushjes nga vata dhe shkuma poliuretane siguron komfort maksimal në çdo pjesë, duke siguruar dhe rikuperimin në gjendjen fillestare të ndenjëseve dhe jastëkëve pas përdorimit. Modeli karino ka funksion gjumë, i cili i lejon lehtë dhe shpejt të transformohet nga divan në një krevat të madh dhe të rehatshëm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 132/90/58 cm., pesha 42 kg.

Paketa 2: 141/70/70 cm., pesha 30 kg.

Paketa 3: 88/62/36 cm., pesha 18 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni