Kënd i zgjerushëm Akira | Vellea Home

Akira

Divan Kënd i zgjerushëm , Gri , i majtë

115999 L
95100 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L252 B168 H88 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/212 cm.

·         Bazament: susta zig zag

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sugjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni