Kënd i zgjerueshëm Relan Deluks, Relan Deluks, lëkurë natyrale, Bezhë e hapur | Vellea Home
Relan Deluks, lëkurë natyrale

Divan Kënd i zgjerueshëm lëkurë natyrale , Bezhë e hapur , i djathtë

Kënd i zgjerueshëm Relan Deluks 1
Kënd i zgjerueshëm Relan Deluks 2
Kënd i zgjerueshëm Relan Deluks 3
Kënd i zgjerueshëm Relan Deluks 1_thumb
Kënd i zgjerueshëm Relan Deluks 2_thumb
Kënd i zgjerueshëm Relan Deluks 3_thumb
212776 L
Ulje -29%
148999 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive e divanëve me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Vellea Home.

·         Përmasa: L256 B209 H91 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 125/181 cm.

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta çeliku dhe rripa, lëkurë natyrale

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, arkë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 159/106/76 cm., pesha 63 kg.

Paketa 2: 107/171/70 cm., pesha 60 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni