Kënd i zgjerueshëm Relan | Vellea Home

Relan

Divan Kënd i zgjerueshëm , Gri + i zi , i majtë

171300 L
139000 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Seri ekskluzive e divanëve me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Vellea Home.

·         Përmasa: L256 B209 H91 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 125/181 cm.

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta dhe rripa

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 107/171/70 cm., pesha 60 kg.

Paketa 2: 159/106/76 cm., pesha 63 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni