Kënd i zgjerueshëm Ravena, Ravena, Bezhë e hapur | Vellea Home
Ravena

Divan Kënd i zgjerueshëm , Bezhë e hapur , i majtë

Kënd i zgjerueshëm Ravena 1
Kënd i zgjerueshëm Ravena 2
Kënd i zgjerueshëm Ravena 3
Kënd i zgjerueshëm Ravena 4
Kënd i zgjerueshëm Ravena 5
Kënd i zgjerueshëm Ravena 6
Kënd i zgjerueshëm Ravena 7
Kënd i zgjerueshëm Ravena 8
Kënd i zgjerueshëm Ravena 1_thumb
Kënd i zgjerueshëm Ravena 2_thumb
Kënd i zgjerueshëm Ravena 3_thumb
Kënd i zgjerueshëm Ravena 4_thumb
Kënd i zgjerueshëm Ravena 5_thumb
Kënd i zgjerueshëm Ravena 6_thumb
Kënd i zgjerueshëm Ravena 7_thumb
Kënd i zgjerueshëm Ravena 8_thumb
135589 L
109015 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·         Përmasa: L280 B203 H94 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 136/207 cm.

·         Material ballor: copë luksoze, poliestër

·         Tapiceri/ bazament: susta zig zag, mbushje: shkumë poliuretan, vatë poliestre

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, NTF, kompensatë

·         Përparësi: *sënduk me mekanizëm ngritës, *jastëkë të rregullueshëm

Për përpunimin e divanit kënd Ravena është përdorur seria speciale e tekstilit me sipërfaqe hidrofobike – Orinoco. Lëngjet formojnë pika në sipërfaqe, gjë e cila përthithet lehtë me një peshqir ose sfungjer. Individualiteti ultra modern dhe komforti i papërshkrueshëm janë ndërthurur në mënyrë të papërsëritshme në një model të jashtëzakonshëm. Ndjesia e cilësisë dhe luksit, do tiu çojnë në një dimension tjetër të perfeksionizmit. Me linjën e vet moderne dhe me funksionalitet Ravena është model, i cili i përgjigjet kërkesave të larta të përditshmërisë. Divani është i tapicuar me tekstil të cilësisë së lartë – material me sipërfaqe të butë dhe të lëmuar. Elasticiteti i lartë i bazamentit i formuar nga suta çeliku dhe dendësia optimale e mbushjes sigurojnë komfort maksimal në çdo zonë në të dy regjimet e përdorimit. Divani ka mekanizëm për nëndyshek të futur, me të cilin hapësira për të fjetur bëhet 135/207 cm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuara për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 205/95/68 cm., pesha 69 kg.

Paketa 2: 155/98/68 cm., pesha 67 kg.

Paketa 3: 37/98/57 cm., pesha 16 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni