Kënd i zgjerueshëm Madejra | Vellea Home

Madeira

Kënd i zgjerueshëm , Kaf + lëkurë bezhë

90600 L
Ulje -42%
52199 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L250 B160 H42/72 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 133/197 cm.

·         Material ballor: lëkurë eko e cilësisë së lartë PU, tekstil poliestër, seria ZEFIR

·         Tapiceria: shkumë poliuretan T25, vatë poliestre

·         Bazament i tapicerisë: i fortë

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *model universal – drejtimi majtas/djathtas i jepet kur montohet, *funksioni krevat, *pjesa e nëndyshekut e tapicuar me copë ballore, *sënduk (1 copë)

Me divanin Madejra do të gjeni ndryshimin midis fjalës shtëpi dhe banesë. Modeli ka dizajn origjinal i cili i jep mobilimit stil dhe individualitet. Divani Madejra është i tapicuar me copa të cilësisë më të lartë – lëkurë eko dhe tekstil. Materialet kanë dendësi të shkëlqyer, qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit, gjë e cila garanton komfort të paharrueshëm dhe ruajtjen e pamjes estetike të divanit. Zefir është seri copash e cilësisë së parë me sipërfaqe të butë  dhe të këndshme. Mbushja bëhet me shkumë poliuretan dhe vatë me elasticitetin e nevojshëm për komfort të lartë në përditshmërinë tuaj. Divani ka mekanizëm praktik të zgjerueshëm i cili siguron vendin shtesë të nevojshëm për të fjetur. Pjesa e poshtme është e veshur me copë, e cila e bën divanin vendin më të preferuar për tu relaksuar në shtëpinë tuaj në çdo moment të ditës. Arka ka hapësirë të madhe, mëse të mjaftueshme për të mbajtur sende të ndryshme ose çarçafë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 132/73/86 cm., pesha 46 kg.             Paketa 2: 154/68/73 cm., pesha 32 kg.

Paketa 3: 154/56/27 cm., pesha 18 kg.             Paketa 4: 84/56/27 cm., pesha 9 kg.

Model Çmim për montim
Madeira 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni