Kënd i zgjerueshëm Karibi | Vellea Home

Karaibe

Divan Kënd i zgjerueshëm , Bruz

117700 L
92000 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Bruz

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L281 B190 H83 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/240 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/bazament: susta zig zag, tapiceri/ndenjëse – shkumë poliuretan 9 cm N25, vatë poliestre

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë, MDF

·         Përparësi: funksioni krevat, model universal – drejtimi majtas/djathtas i jepet kur montohet, arkë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 135/115/95 cm., pesha 58 kg.

Paketa 2: 201/120/95 cm., pesha 67 kg.

Paketa 3: 115/35/55 cm., pesha 6 kg.

Paketa 4: 115/35/55 cm., pesha 6 kg.

Model Çmim për montim
Karaibe 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni