Kënd i zgjerueshëm Evorio + pup | Vellea Home

Evorio

Divan Kënd i zgjerueshëm + pup , Bezhë e hapur + grafit

103099 L
Ulje -42%
59299 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L260 B189 H70-80 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 132/208 cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: ndenjëse/mbështetëse – shkumë poliuretan N2538 8cm, vatë 150 gr/m2, rripa tapicerie

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksioni krevat, *sënduk – sirtar 1 copë, *model universal, drejtimi i majtë/i djathtë vendoset kur të montohet.

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  5

Paketa 1: 136/91/58 cm., pesha 44 kg.

Paketa 2: 137/72/70 cm., pesha 30 kg.

Paketa 3: 136/68/25 cm., pesha 14,5 kg.

Paketa 4: 86/59/25 cm., pesha 10 kg.

Paketa 5: 97/53/43 cm., pesha 16 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni