Kënd Salloni Deman | Vellea Home

Deman

Divan Kënd salloni , Gri + lëkurë e bardhë

129199 L
Ulje -41%
75799 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

 

·         Përmasa: L257 В150 H41/80 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 144/192 cm.

·         Materiale ballore: copë luksoze, poliestër, lëkurë eko luksoze, ngjyrë – të treguar në kombinimet e ngjyrave

·         Tapiceri/mbushje: shkumë poliuretan N30/33 me trashësi 12cm, rrit komfortin kur uleni, vatë poliestre 120 gr/m2

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: *funksioni gjumë – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja, *këllëfë të jastëkëve të cilët hiqen, *sënduk, *jastëkë – 3 copë

Divani në shtëpinë bashkëkohore i jep pamje dhe vendos komfortin në të gjithë zonën e dhomës së ndenjes. Divani modern përveç rehatisë ofron dhe funksionalitet maksimal, gjë e cila ka rëndësi të jashtëzakonshme për çdo shtëpi. Modeli zgjerues Deman është i tapicuar me copa të cilësisë së lartë nga katalogu jonë – lëkurë eko dhe tekstil. Materialet kanë elasticitet të shkëlqyer dhe dendësi, gjë e cila i jep një ndjesi shumë të këndshme në prekje. Nuk tkurren as nuk zgjerohen. Shkuma poliuretan N30 është nga sfungjerët me cilësi të lartë, të cilët janë të zbutur enkas dhe kanë dendësi më të lartë. Butësia e tij jep anatomi të shkëlqyer bazamentit dhe ndihmon në ndjesinë e komfortit të dyshekut. Divani transformohet me lehtësi në divan me hapësirë të madhe, gjë e cila garanton besueshmëri kur përdoret shpesh. Mund të përdorni hapësirën poshtë ndenjëses për të vendosur sende të ndryshme ose çarçafë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  3

Paketa 1: 170/45/85/ cm., pesha 38 kg.

Paketa 2: 170/95/85/ cm., pesha 53 kg.

Paketa 3: 170/55/75/ cm., pesha 29 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni