Divan i zgjerueshëm Dani S | Vellea Home

Dani S

Divan i zgjerueshëm , Kaf i errët + portokalli

51199 L
37000 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

·        Divan këndor i zgjerueshëm Dani S

        Përmasa: L192 B138 H75  cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 136/193 cm.

·         Materiali ballor: tekstil, seria speciale Dori

·         Tapiceria: sfungjer, materiale tapicerie shtesë – lartësi e sfungjerit në pjesën e ndenjëses 8 cm. dhe dendësi T25, gjë e cila garanton rikuperimin në gjendjen fillestare të ndenjëseve pas përdorimit të vazhdueshëm.

·         Konstrukti: dru masiv, Melaminë,

·         Përparësi: Universal – drejtimi i vendoset kur montohet në vend, kthehet në krevat, sënduk – 1 copë, janë të përfshirë 2 copë jastëkë të mëdhenj, 1 i vogël, 2 për mbështetëset e krahut (këllëfë me zinxhir të cilët hiqen)

Divan këndor Dani është i ndërtuar në atë formë, që me disa lëvizje mund të kthehet në krevat të madh dhe të rehatshëm. Me atë gjithmonë do keni vend shtesë për të fjetur. Divani është i tapicuar me serinë speciale të copave Dori. Modeli dallon me komfortin e shkëlqyer dhe cilësinë e materialeve nga të cilat është ndërtuar. Për tu përdorur si krevat, duhet të tërhiqet pjesa e ndenjëses përpara dhe të anohet mbështetësja derisa të nivelohet me ndenjësen. Kurrizi i divanit duhet të jetë të paktën 8 cm larg murit, në mënyrë që të hapet. Divani ofron sënduk të përshtatshëm për të mbajtur sende të ndryshme në vend të mirë dhe te aksesueshëm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 121/92/50 cm., pesha 41 kg.

Paketa 2: 140/70/66 cm., pesha 26 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni