Kënd i zgjerueshëm Daiton | Vellea Home

Daiton

Kënd i zgjerueshëm , Kaf me gri të hapur + bezhë , i majtë

154400 L
118499 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Seri ekskluzive e divanëve me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L262 B216 H92 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 121/190 cm.

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta dhe rripa

·         Përparësi: funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, pjesë për tu shtrirë e madhe, sënduk

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 98/162/83 cm., pesha 68 kg.

Paketa 2: 174/97/82 cm., pesha 68 kg.

Model Çmim për montim
Daiton 1508.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni