Kënd Borjan | Vellea Home

Borian

Divan Kënd i zgjerueshëm , Gri + lëkurë e zezë

70200 L
58000 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa: L237 B149/97 H7 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 147/200 cm.

·         Materiale ballore: ndenjëse, mbështetëse, mbështetëse krahu dhe jastëkë – tekstil 100% Soho poliestër + lëkurë eko

·         Tapiceria: sfungjer me lartësi 10 cm., vatë poliestre, materiale tapicerie shtesë

·         Konstrukti: dru masiv, melaminë

·         Përparësi: Transformohet në krevat – tërhiqet ndenjësja, bie mbështetësja, universal – drejtimi i majtë/i djathtë vendoset kur montohet, sënduk për të vendosur sende të ndryshme ose çarçafë

Divani modern dhe shumë tërheqës Borjan iu premton komfort të aksesueshëm dhe kënaqësi të garantuar. Ai është i tapicuar me copë shumë të këndshme në prekje dhe lëkurë eko. Materialet ballore kanë të gjitha cilësitë e nevojshme për tiu siguruar komfort – butësi të pakrahasueshme, elasticitet të shkëlqyer dhe qëndrueshmëri ndaj konsumimit. Modeli ofron dhe mënyrë praktike për transformimin e tij në krevat, si dhe sënduk të aksesueshëm shumë lehtë. Pjesa elastike e tapicerisë është e ndërtuar nga sfungjeri dhe vata me koefiçient të ulët ndaj deformimit, gjë e cila garanton ruajtjen e cilësive të saj.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Këto lloje dëmtimesh në produkt NUK MBULOHEN nga garancia e tyre.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 148/71/74 cm., pesha 33 kg.

Paketa 2: 133/100/74 cm., pesha 39 kg.

Paketa 3: 92/18/57 cm., pesha 10 kg.

Paketa 4: 92/18/57 cm., pesha 10 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni