Kënd i zgjerueshëm Bonelo | Vellea Home

Bonelo

Kënd i zgjerueshëm , Kaf i errët

109699 L
Ulje -50%
54799 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 45 ditë

·         Përmasa: L286 В180 H86 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 140/241 cm.

·         Material ballor: copë luksoze, poliestër

·         Tapiceri/mbushje:  bazament – susta zig zag + rripa tapicerie, ndenjëse tapiceri – shkumë poliuretan 10 cm N25, vatë poliestre, dyshek – shkumë poliuretan 8 cm, N25, vatë poliestre

·         Konstrukti: dru masiv, novopanë

·         Përparësi: *model universal, drejtimi i majtë/i djathtë vendoset kur montohet, *funksioni gjumë – tërhiqet nëndysheku, *këllëfë me zinxhir, *arkë – 1 copë.

Divani Bonelo ka stil të sofistikuar dhe karakter komfort, i cili do të bëjë çdo moment kur ju të pushoni të jetë një kënaqësi e vërtetë. Modeli është i tapicuar me tekstil të cilësisë së lartë me dendësi optimale dhe sipërfaqe super të butë. Struktura e tij e plotë dhe butësia nga kadifeja shtojnë ndjesinë e cilësisë dhe luksit. Bazamenti prej sustave zig zag dhe rripave, si dhe mbushja prej shkumës poliuretan elastike sigurojnë komfort të jashtëzakonshëm kur uleni.Divani ka mekanizëm praktik për të fjetur, i cili mund të përdoret përditë. Arka e formuar poshtë pjesës ku mund të shtriheni siguron hapësirë maksimalisht të madhe për të mbajtur sende të ndryshme.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë. Dëmtime të këtij lloji nuk do të pranohen për ankesë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  4

Paketa 1: 178/90/65 cm., pesha 50 kg.

Paketa 2: 160/90/70 cm., pesha 60 kg.

Paketa 3: 100/25/70 cm., pesha 11,2 kg.

Paketa 4: 100/25/70 cm., pesha 11,2 kg.

Model Çmim për montim
Bonelo 1248.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni