Kënd Bazel | Vellea Home

Bazel

Kënd , Kaf i errët , i majtë

80999 L
61200 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I majtë

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L235 B155 H88  cm.

·         Material ballor: tekstil poliestër

·         Tapiceri/mbushje: bazament – rripa tapicerie, ndenjëse – 8 cm shkumë poliuretan  N30 me elasticitet të lartë, jastëkë – shkumë poliuretan miks, këllëfë të cilët hiqen

·         Konstrukti: dru masiv, dru ahu masiv, melaminë, PDV

Divani Bazel mund të thuhet me plot gojë që është një divan modern, komfort dhe i sofistikuar i cili siguron pushimin tuaj relaksues. Mbushja super elastike dhe tekstili i cilësisë së lartë i japin komfort maksimal dhe ndjesi luksi. Materiali ka dendësi optimale si dhe qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit. Korniza masive e drurit të ahur thekson më shumë pjesët e tapicuara dhe i jep stil karakteristik modelit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Mbështetëset e krahut NUK JANË të krijuar për tu ulur. Çdo mbingarkesë dinamike ose e ulur mbi ato mund të çojë në deformimin e pamjes dhe konstruktit të produktit.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 149/88/51 cm., pesha 34 kg.

Paketa 2: 158/83/52 cm., pesha 40 kg.

Model Çmim për montim
Bazel 1300.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni