Karrige zyre Indi | Vellea Home

Indi

Karrige zyre , E zezë

16300 L
12199 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige zyre menaxheri Indi

·         Përmasa: L64 В73 H114/123 cm.

·         Tapiceri: material ballor – lëkurë eko PU

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Rrotullim 3600

·         Amortizator me gaz

·         Mekanizëm butterfly

·         Bazament metalik krom

·         Mbështetëse krahu metalike kromi me tapiceri

·         Lëkurë eko elastike dhe e qëndrueshme ndaj konsumimit me mirëmbajtje të lehtë

Karrigia e zyrës Indi ka një tapiceri që ju ofron një butësi të këndshme dhe një ndjenjë të mbështetjes së vazhdueshme të trupit në një pozicion korrekt dhe komod për punë. Kjo do të parandalojë akumulimin e lodhjes dhe tensionit në trupin tuaj gjatë ditës së punës. Amortizatori me gaz lejon të rregulloni ngadalë lartësinë më të rehatshme për ju të ndenjëses. Modeli ka mekanizëm të futur, i cili lejon të çliroheni për një pushim relaksues. Karrigia dorëzohet në paketim të fortë dhe të lehtë për tu lëvizur me udhëzime të lehta për montim.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni