Karrige kompjuteri Geron | Vellea Home

Geron

Karrige kompjuteri , E zezë

13100 L
Ulje -30%
9100 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige zyre menaxheri Geron

·         Përmasa: L66 В68 H117/125 cm.

·         Tapiceri: material ballor – lëkurë PU

·         Mbushje: shkumë poliuretan

·         Rrotullim 3600

·         Amortizator me gaz

·         Mekanizëm lëkundës Tilt me kyçje dhe rregullim të forcës të lëkundjes sipas peshës

·         Mbështetëse krahu me tapiceri

·         Lëkurë eko elastike dhe e qëndrueshme ndaj konsumimit me mirëmbajtje të lehtë

Karrigia Geron ka ergonomi të shkëlqyer dhe tapiceri të butë të këndshme duke siguruar rehati dhe pozicion të saktë të trupit gjatë punës. Ndenjësja dhe mbështetësja kanë formë anatomike dhe ofrojnë mbështetje të vazhdueshme dhe liri lëvizjeje kur jeni ulur. Modeli është i veshur me veshje eko lëkure dhe mbushje elastike me shkumë poliuretani. Amortizatori me gaz lejon të rregulloni ngadalë lartësinë më të rehatshme për ju të ndenjëses. Me mekanizmin lëkundës, të rregullueshëm sipas peshës mund të çliroheni për një pushim relaksues. Karrigia dorëzohet në paketim të fortë dhe të lehtë për tu lëvizur me udhëzime të lehta për montim.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Model Çmim për montim
Geron 1144.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni