Karrige kompjuteri Diman II | Vellea Home

Diman II

Karrige kompjuteri , Gri

5499 L
4299 L*
*Me kartë Vellea Home

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Gri

Dorëzim : 10 ditë

·         Përmasa: L44 B40 H78/88 cm.
Lartësi e ndenjëses: 40-53 cm

·         Tapiceri e ndenjëses/mbështetëses: material ballor – tekstil poliestër; mbushje – shkumë poliuretan

·         Konstrukt: PPS, bazament me amortizator të përfshirë

Karrigia Diman siguron komfort optimal dhe mobilitet në punë në tavolinë kompjuteri për fëmijë dhe të rinj. Karrigia është e tapicuar me tekstil me qëndrueshmëri të lartë ndaj konsumimit. Lartësia e ndenjëses rregullohet me anë të mekanizmit pneumatik – amortizator gazi, i cili lejon të rregulloni lehtë dhe shpejt pozicionin tuaj më të rehatshëm të uljes.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 53/18/50 cm.,pesha 7,300 kg.

 

Model Çmim për montim
Diman II 1144.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni