Karrige trapezarie Orin | Vellea Home

Orin

Karrige trapezarie , Gri

6500 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet me 2 copë

·         Përmasa:  L45 B56 H90 cm.

·         Materiali:

-          Dru masiv

-          Sfungjer

-          Tekstil poliester

Nëse keni nevojë për një karrige trapezarie me rehati, stil dhe cilësi të shkëlqyer, atëherë karrigia Orin është jashtëzakonisht e përshtatshme për ju. Linja e thjeshtë por karakteristike e modelit i jep elegancë dhe individualitet brendësisë së dhomës së trapezarisë. Karrigia Orin ofron rehati të patëmetë, falë bazës speciale elastike të sustave dhe rripave. Ndërtimi i tij është prej druri të fortë, duke garantuar forcë dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Vendndodhjet kryesore përforcohen më tej me bulona çeliku. Karrigia është e veshur me tekstil, me një sipërfaqe të butë dhe të këndshme në prekje.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 91/37/47 cm., pesha 14,500 kg.

Model Çmim për montim
Orin 520.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni