Karrige trapezarie Mistral, Mistral, E bardhë + krem | Vellea Home
Mistral

Karrige trapezarie , E bardhë + krem

Karrige trapezarie Mistral 1
Karrige trapezarie Mistral 2
Karrige trapezarie Mistral 1_thumb
Karrige trapezarie Mistral 2_thumb
11926 L
Ulje -29%
8404 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L43 B53 H98 cm.

·         Materiale:

-          Krom

-          Lëkurë eko

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Të para së fundmi

Na ndiqni