Karrige trapezarie Karlot | Vellea Home

Karlot

Karrige trapezarie , qershi me ndenjëse bezhë

6100 L
Ulje -23%
4699 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

Përmasa: L52.5 B45 H87.5 cm.
Konstrukti: dru ahu masiv, dru ahu me shtresa
*mbulesë ngjyrë qershi

Ndenjëse: bazament i fortë me sfungjer dhe tekstil ngjyrë bezhë

Vëmendje!

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumenteve TË MPREHTA DHE PRERËSE, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.
Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Mirëmbajtje: Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni një peshqir mikrofibër të lagur me përzierje uji dhe sapuni.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 67/47/97 cm., pesha 12,5 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni