Karrige trapezarie Erkon | Vellea Home

Erkon

Karrige trapezarie , Kafe

premium
Karrige trapezarie Erkon 1
Karrige trapezarie Erkon 1_thumb
13348 L
11124 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet me 4 copë

·         Përmasa:  L60 B64.5 H86 cm.

·         Material:

-          Melaminë

-          Metal

-          Tekstil

-          Sfungjer Poliuretani

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni