Karrige trapezarie Boril | Vellea Home

Boril

Karrige trapezarie , E bardhë

6800 L
Ulje -47%
3600 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim: 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copë.

·         Përmasa:  L46 B52 H48/88  cm.

·         Material:

-         Tapiceri: eko lëkurë

-          Krom

E keni menduar ndonjëherë se në arredimin e shtëpisë ka mobilje që na duhen shumë dhe ato që i blejmë kryesisht me synimin për të sjellë stil dhe individualitet në brendësi. Interesant është fakti se ne i kushtojmë më shumë kohë kësaj të fundit, duke zgjedhur nga dhjetëra propozime. Karrigia rezulton të jetë një dilemë e tillë. Megjithatë, ne do ta zgjidhim shpejt me këtë model - karrige trapezarie Boril. E rehatshme, e rafinuar dhe në të njëjtën kohë e projektuar për të qenë e dobishme, është zgjidhja për zgjedhjen e një mobilie që plotëson kërkesat tona. Nëse e kombinoni me disa nga modelet e tjera të Mobileri Vellea Home, do të keni një shtëpi të vërtetë që do të jetë me interes për mysafirët dhe miqtë tuaj. Pra, filloni këtu, duke zgjedhur karrigen e duhur.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1 (për copë)

Paketa 1: 52/45/87 cm., pesha 5,6 kg.

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni