Karrige Bernard | Vellea Home

Bernard

Karrige

13818 L
Ulje -27%
10068 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 10 ditë

·        Karrige trapezarie Bernard

            Përmasa:  L60 B53 H76 cm.

·         Materiale:

-          Dru me shtresa me llak

-          Lëkurë eko

-          Sfungjer

Prekni një kryevepër të vërtetë me një stil unik - karrige trapezarie Bernard. Karrigia është prej druri të laminuar me cilësi të lartë. Është e fortë dhe ka rezistencë të lartë që garanton stabilitet dhe forcë maksimale të modelit. Dekori i bukur prej druri sjell ngrohtësinë e materialeve natyrore në shtëpi. Sipërfaqet janë jashtëzakonisht të lëmuara dhe të llakuara me një llak të cilësisë së lartë. Sedilja dhe mbështetësit janë të veshur me lëkurë eko - një material elastik me një sipërfaqe të lëmuar këndshëm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Për mirëmbajtjen e lëkurës eko dhe copës, përdorni peshqir mikrofibër të lagur në përzierje prej uji të freskët dhe sapuni.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Model Çmim për montim
Bernard 520.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni