Karrige trapezarie Berlin, Berlin, Gri e hapur | Vellea Home
Berlin

Karrige trapezarie , Gri e hapur

Karrige trapezarie Berlin 1
Karrige trapezarie Berlin 2
Karrige trapezarie Berlin 3
Karrige trapezarie Berlin 4
Karrige trapezarie Berlin 5
Karrige trapezarie Berlin 6
Karrige trapezarie Berlin 1_thumb
Karrige trapezarie Berlin 2_thumb
Karrige trapezarie Berlin 3_thumb
Karrige trapezarie Berlin 4_thumb
Karrige trapezarie Berlin 5_thumb
Karrige trapezarie Berlin 6_thumb
5871 L
Ulje -22%
4573 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Gri e hapur

Dorëzim : 15 ditë

 

·       Përmasa: L45 B43 H89 cm.
Materiale: tekstil, këmbë metalike

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 2

Paketa 1: 73/47/48 cm., pesha 13,8 kg.
Paketa 2: 60/53/48 cm., pesha 10,6 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni