Karrige trapezarie Atilo, Atilo | Vellea Home
Atilo

Karrige trapezarie

Karrige trapezarie Atilo 1
Karrige trapezarie Atilo 2
Karrige trapezarie Atilo 3
Karrige trapezarie Atilo 4
Karrige trapezarie Atilo 5
Karrige trapezarie Atilo 1_thumb
Karrige trapezarie Atilo 2_thumb
Karrige trapezarie Atilo 3_thumb
Karrige trapezarie Atilo 4_thumb
Karrige trapezarie Atilo 5_thumb
13780 L
Ulje -30%
9640 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

      Karrige trapezarie Atilo

         Përmasa:  L45 B48 H76 cm.

·         Material:

-          Dru masiv

-          Lëkurë eko

-          Sfungjer

Karrigia e trapezarisë Atilo ka një dizajn origjinal duke i dhënë individualitet dhe karakter dhomës së trapezarisë. Karrigia është prej druri të laminuar me cilësi të lartë. Është e fortë dhe ka rezistencë të lartë që garanton stabilitet dhe forcë maksimale të modelit. Sipërfaqet janë jashtëzakonisht të lëmuara dhe të llakuara me një llak të cilësisë së lartë. Sedilja dhe mbështetësit janë të veshur me lëkurë eko - një material elastik me një sipërfaqe të lëmuar këndshëm.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Të para së fundmi

Na ndiqni