Karrige trapezarie Apollo Lux | Vellea Home

Apollo Lux

Karrige trapezarie , Gri

3800 L
2700 L/cop.*
*Me kartë Vellea Home

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copë

·         Përmasa:  L41 B50 H97 cm.

·         Konstrukti:

-          Krom

-          Ndenjëse mbështetëse: lëkurë eko

Oferta këtë herë është një set me 4 karrige trapezarie. Është komode, duket me stil dhe do të jetë theksi i vërtetë që kërkoni. Lëkura eko në mbështetësen dhe sediljen garanton mirëmbajtje dhe qëndrueshmëri të lehtë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Model Çmim për montim
Apollo Lux 364.00 L

_Çmimi për montim është i treguar për çdo artikull. Në rast se çmimi i një artikulli ose shuma totale për të gjithë artikujt e kërkuar nga klienti për montim është nën 2600 lekë, klienti paguan taksë minimale prej 2600 lekësh.

_

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni