Karrige Migel | Vellea Home

Migel

Karrige , jeshile e hapur

Karrige Migel 1
Karrige Migel 1_thumb
6304 L
Ulje -38%
3892 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Karrige trapezarie Migel
Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 4 copë
Përmasa: L44 B38 H85 cm.
Konstrukt: dru me shtresa
Këmbë: çelik me mbulesë PVC me teksturë druri

Ndenjëse/mbështetëse: material ballor – tekstil poliestër

Mbushje: shkumë poliuretan

Modeli ka konstrukt elegant, të lehtë por të fortë prej metali dhe druri me shtresa. Ndenjësja dhe mbështetësja janë një formë e përbashkët me ergonomi të shkëlqyer, e cila siguron qëndrueshmëri dhe komfort. Karrigia është e tapicuar me tekstil – material i fortë dhe i qëndrueshëm ndaj konsumimit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhshmëri nga ngjyrat aktuale të llojeve të ndryshme të copave/dekoreve me këto në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 61/61/56 cm., pesha 19,900 kg.

 

Shpesh të blera bashkë
Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni