Karrige Konrad, Konrad, Kafe | Vellea Home
Konrad

Karrige trapezarie , Kafe

Karrige Konrad 1
Karrige Konrad 1_thumb
8467 L
Ulje -30%
5871 L/cop.

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copësh.

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Kafe

Dorëzim : 30 ditë

Karrige trapezarie Konrad

Modeli ofrohet vetëm në komplet prej 2 copë.

·         Përmasa:  L43 B55,5 H109 cm.

·         Materiali:

-          Lëkurë eko

-          Sfungjer

-          Çelik krom

Karrigia Konrad u përgjigjet pyetjeve se si duhet të duket një karrige moderne e trapezarisë. Stili i tij karakteristik nxjerr rehati dhe luks të prekshëm. Karrigia është bërë nga materiale të cilësisë së lartë - eko lëkurë dhe çelik. Lëkura ka një strukturë elastike dhe një sipërfaqe të lëmuar. Është një pëlhurë rezistente ndaj konsumit me mirëmbajtje të lehtë. Baza e çelikut garanton siguri dhe stabilitet nën ngarkesë.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 1

Paketa 1: 87/58/45 cm., pesha 37,100 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni